Om mig

Innehar behandling- och skadeförsäkring via Skandinaviska förbundet komplementärmedicin (SFKM)

Jag är utbildad hälsopedagog på Väddö folkhögskola och jag arbetar med förebyggande och främjande hälsa. Jag arbetar med det som är friskt och mitt mål är att främja det friska hos människor med hjälp av olika metoder. Det jag arbetar med är svensk klassisk massage, triggerpunktsmassage, energimassage, KASAM, stresshantering, hälsovägledning, salutogen grupputveckling, träning och mer som har med förebyggande hälsa att göra.

För mig är det viktigt att se helheten hos människor.

Att jag är certifierad personlig tränare hjälper mig mycket i mitt arbete som massör då det kan vara av värde att kombinera massage med träning, rörlighet och stretch för att öka ditt välbefinnande.

 

Jag sökte till denna utbildning för att jag har erfarenhet av långvarig ryggsmärta och det tog tid innan jag hittade rätt. Med hjälp av rätt behandling och rätt människor runt omkring mig så kan jag idag hantera min rygg. Jag blev hjälp med hela min situation jag var i då, rätt träning, stresshantering, arbete och betende i olika situationer. Därför tycker jag det är viktigt att se helheten hos människor. Jag tycker också att det är vikigt att sprida kunskap om hälsa på ett positivt och spännande sätt. Jag har alltid tyckt om att arbeta med människor, vi är väldigt spännande varelser!

 

Vem är Beatrice som träningsinstruktör?

Jag har varit fysiskt aktiv i hela mitt liv, framför allt med hästar. Senare i livet har jag styrketränat och gått på gruppträningspas och jag har även erfarenhet av rehabträning av blandannat rygg, knä och axel.

När du kommer till mig kan du räkna med att få stå i fokus med dig och din träning. Jag anpassar träningen efter dig och var du befinner dig idag. Fokus ligger till en början på stabilitet, grundstyrka, och syftet med din träning, för att bygga upp en så stalbil grund som möjligt att stå på. Jag tycker att träning ska vara roligt, utmanande och utvecklande. Mitt mål är också att du ska lära dig om varför du tränar och varför du utför vissa övningar. Muskelkontakt och medvetenhet är två grundstenar vi utgår från. Jag hjälper dig så att du får en god periodisering i din träning för att du ska komma fammåt och känna utveckling, glädje och välbefinnande.

 

Känner du sig sugen på att börja eller fortsätta träna tillsammans med mig? Gå till kontakt, ring eller maila så lägger vi upp träning som passar dig.