Om ossSoheila Andersson


Mitt namn är Soheila Andersson, jag är 32 år och är född och uppvuxen i Uppsala tillsammans med mina föräldrar och 3 äldre syskon.

Idag bor jag i ett hus i Hallstavik tillsammans med min sambo Jonas och våra barn.


Jag är en person med mycket energi, jag är sprallig och väldigt social. Jag är inte rädd för att ta mig an nya utmaningar.

Utbildad undersköterska i grunden och har alltid jobbat inom vården. När jag ville ha mer utmaning i arbetet läste jag vidare till behandligsassistent.

Under större delen av mitt liv har jag ägnat mig till någon form av träning på något sätt. I vuxen ålder hittade jag mig till gymmet. Där växte mitt intresse rejält. Så jag studerade vidare och läste till personlig tränare 2016 samt till kostrådgivare 2015-2016.

Idag brinner jag för allt som har med hälsa, friskvård att göra!


Varför tycker jag om att jobba med träning? 

För att mötet med alla spännande och intressanta människor gör att det blir så roligt. Och att man i dessa möten har möjlighet att påverka, hjälpa, lära och inspirera andra. Att få följa och se en individs utveckling är väldigt inspirerande.


Jag älskar att lyfta "skort" dvs vikter och jag har mina favorit övningar. Det är bland annat marklyft, knäböj och bänkpress. Varför det just är dessa övningar är för att jag personligen tycker/upplever att man märker resultat relativt fort.

Jag har en stor hat/kärlek för burpees också!!!


Vem är Soheila som personlig tränare?


I mitt jobb som personlig tränare försöker jag se till att vara lyhörd och att få dig att känna dig trygg och att du ska bli sedd. Jag kan hjälpa dig att hitta motivationen i dig för att nå dina mål.


Jag jobbar även med kostrådgivning samt kostupplägg. I kostrådgivningen så går vi igenom vad du mår bra av att äta, hur du kan få hjälp och tips om att anpassa maten efter ditt liv. Är du i behov att ett kostupplägg så går vi igenom det också. Att få en balans mellan alla näringsämnen för att du ska må så bra som möjligt.


Du är varmt välkommen att börja din förändring tillsammans med mig!
Beatrice Karlsson


Jag är utbildad hälsopedagog på Väddö folkhögskola och jag arbetar med förebyggande och främjande hälsa. Jag arbetar med det som är friskt och mitt mål är att främja det friska hos människor med hjälp av olika metoder. Det jag arbetar med är svensk klassisk massage, triggerpunktsmassage, hälsovägledning, träning och mer som har med förebyggande hälsa att göra.

För mig är det viktigt att se helheten hos människor.

  Att jag är certifierad personlig tränare hjälper mig mycket i mitt arbete som massör då det kan vara av värde att kombinera massage med träning, rörlighet och stretch för att öka ditt välbefinnande.

Jag sökte till denna utbildning för att jag har erfarenhet av långvarig ryggsmärta och det tog tid innan jag hittade rätt. Med hjälp av rätt behandling och rätt människor runt omkring mig så kan jag idag hantera min rygg. Jag blev hjälp med hela min situation jag var i då, rätt träning, stresshantering, arbete och betende i olika situationer. Därför tycker jag det är viktigt att se helheten hos människor. Jag tycker också att det är vikigt att sprida kunskap om hälsa på ett positivt och spännande sätt. Jag har alltid tyckt om att arbeta med människor, vi är väldigt spännande varelser!


Vem är Beatrice som träningsinstruktör?


Jag har varit fysiskt aktiv i hela mitt liv, framför allt med hästar. Senare i livet har jag styrketränat och gått på gruppträningspas och jag har även erfarenhet av rehabträning av blandannat rygg, knä och axel.

När du kommer till mig kan du räkna med att få stå i fokus med dig och din träning. Jag anpassar träningen efter dig och var du befinner dig idag. Fokus ligger till en början på stabilitet, grundstyrka, och syftet med din träning, för att bygga upp en så stalbil grund som möjligt att stå på. Jag tycker att träning ska vara roligt, utmanande och utvecklande. Mitt mål är också att du ska lära dig om varför du tränar och varför du utför vissa övningar. Muskelkontakt och medvetenhet är två grundstenar vi utgår från. Jag hjälper dig så att du får en god periodisering i din träning för att du ska komma fammåt och känna utveckling, glädje och välbefinnande.


Välkommen att träffa mig!